Inga förändringar inom FIFA-listan – Makedonien på 65: e tillräckligt med utrymme

Världsfotbollsorganisationen (FIFA) råda över avslöjat den primära listan 2021. Makedonien ligger på den 65: e tillräckligt med utrymme, genom vilket den hade varit på den förr rankningen, den 10 december 2020.

Rangordningen ifrån den förr rankningen behölls resten av motståndarna för att Makedonien närma sig att uppfylla för ungefär EM: Nederländerna ligger på 14: e tillräckligt med utrymme men även Österrike men även Ukraina ligger på 23: e respektive 24: e tillräckligt med utrymme.
I termer av Makedoniens motståndare vänta världscupen inom Qatar råda över Tyskland bäst poäng, 13: e tillräckligt med utrymme, antagen resten av Rumänien (37), Island (46), Armenien (99), Liechtenstein (181).
Det är det inte heller bara några få förändringar inom höjden 10, Belgien är först tidigare att Frankrike, Brasilien, Storbritannien, Portugal, Spanien, Argentina, Uruguay, Mexiko, Italien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 8 =