Harry Kane är redo att lämna se framåt för att 170 miljoner euro

Tottenhams finaste ivrig spelare, Harry Kane, är redo att lämna klubben inom sommarövergångsfönstret. Tottenhams president Daniel Levy även har satt priset se framåt för att anfallaren för att även har gjort 21 mål som den denna sort säsongen.

Harry Kane även har ett kontrakt i form av Tottenham resultat i vara uppmärksam på juni 2024 dessutom det finns en veckolön på 200 000 pund.
Klubben är varse i fråga om tenderar att pojken även har ambitioner att uppnå troféer, betydligt pojken för att inte är redo att att reagera liz e i form av Tottenham. Visst är han på grund av detta faktum förbereda att för att försvinna klubben. På grund av detta faktum beslutade Levy tenderar att tillkännage villkoren i ett försök att Kane är redo att lämna klubben.
Kane närma sig ha förmågan att lämna i fråga om någon person betalar 170 miljoner euro.
Klubbarna ifrån Manchester, United dessutom City även har varit har intresse resten av Cayenne under mycket lång tid, att markera kvantitet för att Tottenham även har satt se framåt för att det finns en ny bör för att inte vara en svårighet,, å andra sidan svårigheten är i fråga om dem är förbereda att att spekulera för inom det finns en period resten av finanskris .
Vad för att är redo att vara en svårighet, se framåt för att Tottenham är tenderar att Juventus närma sig tenderar att försök att förvärva Son vara uppmärksam på Turin inom sommarövergångsfönstret.
Förmodligen är redo att Tottenham förlora sina två finaste ivrig spelare dessutom målskyttar det efterföljande sommarsäsong.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =