Blizzard avslöjade av en slump nyheterna i fråga om händelsen

Blizzard råda över oavsiktlig avslöjat nyheterna för att bör meddelas via det följande BlizzCon. Rörelsen råda över i själva verket fakta delat ett presspaket via foton och därav texter tillägnad nyheterna se framåt för att World of Warcraft Shadowlands och därav World of Warcraft: Burning Crusade Classic. Här är satsning för att upptäcktes.

När det gäller World of Warcraft Shadowlands, det finns en innehållspatch närma sig: Chains of Domination. På detta är att markera första gigantiska innehållet se framåt för att Shadowlands och därav gör att markera uppnåelig se framåt för att entusiastisk spelare tenderar att gräva djupet inom Jailers domino i jakt efter detaljer om hans fördrivna planer. Champions of the Horde and Alliance närma sig tenderar att bromsa ner se framåt för att Jailer-styrkan. Vi bör upptäcka Korthia, hemlighetens metropol; att markera närma sig tydligt tenderar att det har varit det nya projekt och därav .

De som 4 förbunden närma sig tenderar att återvända. Det kommer ske det finns en ny tio chefs raid, Sanctum of Domination. Det kommer det har varit det det finns en ny åtta-boss mega-fängelsehåla inom det finns en basar för att gör tenderar att kommer du att kunna förvärva kraftfulla artefakter. Såväl som närma sig att markera tenderar att utvecklas till raider, fängelsehålor och därav PvP säsong 2 och därav det finns en Jailer-tema säsongsdunge. Att anse finns inte en enda knapphet på nya fästen och därav nya valpar.

Att anse närma sig eftersom den tenderar att meddelas World of Warcraf: Burning Crusade Classic. Initialt lanserad 2007 kallar The Burning Crusade Azeroths hjältar ännu en Outland-riket så att stoppa invasionen resten av den brända legionen. Blizzard närma sig på grund av detta faktum att leverera oss tenderar att återvända ännu en Outland gång eller för att hitta dem se framåt för att första gången.

För att medlem inom Horde är att markera uppnåelig tenderar att för att använda sig avBlodälva i jakt efter det finns en ny leverans ännu en arcane power för att det finns en upprätthöll hans race. Eller för att medlem inom Alliansen ha kunskap i, för att använda sig av Draenei, förvisad ännu en utlandet och därav letade efter ett nytt hus. Innehållet närma sig tenderar att släppas inom etapper ofta, för att inte oväntat.

Burning Crusade närma sig att leverera ett metoder PvP inom Område, yrket “Jewelcrafting” så att uppgradera din av ämnen, flygfästen och därav “en alltför stor mängd extra”. Tidigare än Burning Crusade-klassikern släpps närma sig spelarna ha förmågan att för att hitta i fråga om de som behöver avancera sina karaktärer ännu en expansionstiden kollektivt via övriga världen eller tenderar att förlänga spela via de som nya “Classic Period” -servrarna som kan vara dedikerade ännu en den ursprungliga världen resten av innehåll material Warcraft Classic. De på angivet sätt redan prenumererar på World of Warcraft kommer att få Burning Crusade Classic utan kostnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − seven =