Slaven Musa skickade inviteringar ännu en dueller genom användning av Serbien


Juniorlandslag i Bosnien och Hercegovina närma sig tenderar att spela två vänskapsmatcher inom Stara Pazova genom användning av acceptabla val från Serbien (23 februari – kl 13 även 25 februari kl 12).

Omkring att iaktta tillfället, sVäljar ännu en BiH U-19-landslaget Slaven Musa skickade inviteringar för att fick: Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Strahinja Manojlović (Zvijezda 09), Omar Beća (Željezničar Sarajevo), Amar Drina (Željezničar Sarajevo), Nikša Šilić (Zrinjski), Silvic (Rijeka, Kroatien), Salih Husić (Sarajevo), Aid Tabaković (Olimpik), Ajdin Jusupović (Radnik Hadžići), Hamza Gasal (Željezničar), Andrija Drljo (MTK Budapest, Ungern), Din Cviko (KAS Eupen, Belgien), Sanel Bajraktarevic (Kapfenberg SV, Österrike), Luka Jankovic (Zvijezda 09), Andrija Janjic (Zvijezda 09), Amar Tahric (Borac), Ivan Grgic (Siroki Brijeg), Amar Ceric (Borac).

– Spelarna närma sig tenderar att samla inom morgon på NSBiH Training Mitt inom Zenica, under vilket de som sätter ihop sig ännu en 22 februari en gång de åker ännu en Serbien, meddelade fotbollsförbundet inom Bosnien även Hercegovina.Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 6 =