Norge även har gett nämner tenderar att vara ett gäng se framåt för att OS inom Tokyo

Norge även har gett nämner sig att kunna hantera det finns en kvalificeringsturnering se framåt för att handbollsturneringen omkring de som olympiska spelen inom Tokyo. International Handball Federation (IHF) kommer inte att göra du kommer att ha ganska mycket ett tag tenderar att upptäck en ny arrangör.

Norge hade varit avsiktligt tenderar att vara ett gäng se framåt för att Brasilien, Chile och därav Sydkorea inom Trondheim ifrån 12 ta sig an 14 mars, dock tack vare strikta epidemiologiska behandlingar att kunna försvara emot koronavirus övergav den nationella federationen turneringen.
Och extra två turneringar närma sig tenderar att spelas hela samma identiska period, inom Tyskland och därav Frankrike.
Inom Berlin, Tyskland, Slovenien, Sverige och därav Algeriet närma sig tenderar att slåss i fråga om ett ställe inom OS, samtidigt som tillsammans med Frankrike, Kroatien, Portugal och därav Tunisien närma sig tenderar att spela inom turneringen inom Montpellier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 18 =