Mbape närma sig för att stanna vistelser på PSG, dock kommer inte att göra att förlänga för sitt kontrakt

Kylian Mbappé  även har beslutat i fråga om sin framtid. Den barnen anfallaren närma sig i enlighet med media inom Frankrike för att stanna vistelser på PSG det efterföljande säsong men även först då avgår mannen klubben för att det finns en fri agent.

Kylian Mbappé även har kontrakt via PSG resultat i ta sig an juni 2022. Det är det inte någon hemlighet är benägna att Real är bekymrad över hans tjänster, liksom Liverpool men även Manchester United, dock det är det inte heller någon person hemlighet är benägna att den “kungliga klubben” är inom det finns en finansiell kris.
Betraktat med ursprung i hemmahörande i på detta perspektiv även har Real för att inte 150 miljoner euro, så en betydande mängd för att att markera förutsatt att är benägna att PSG närma sig är benägna att sök efter sin anfallare.
Kylian Mbappé är 22 kalenderår och så de största de gånger inom hans yrke även har men för att inte kommit. Därefter, inom samråd via sina av fogor, bestämde mannen sig med avsikt att behålla inom Paris inom och extra ett kalenderår men även först därefter lämna “Princes ‘Park”, dit mannen anlände 2018, inom det finns en lastsköld på 180 miljoner euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =