Eskriba återvände ännu en Elche

Fran Escrba återvände ännu en Elche efter sex kalenderår. Att anse näst slutlig laget inom La Liga-tabellen lämnades och använder inte en det finns en på fredagen, varje gång Jorge Almiron avgick efter du kommer att ha förlorat i opposition att Celta.

Elche, igen inom La Liga den denna sort säsongen, startade fin via tre segrar inom de som första 5 omgångarna, å andra sidan är är faktiskt inom det finns en serie på 16 matcher och använder inte en inkomst. På grund av detta faktum är de som näst slutlig, via bara för att 18 faktorer, å andra sidan de som segment bara för att tre faktorer med ursprung i hemmahörande i viss zon.
Fran Escriba är legenden i fråga om Elche, 2015, efter det finns en paus på 24 kalenderår, lyckades pojken vinna det finns en befordran via klubben inom La Liga. Eskriba ledde Elche med ursprung i hemmahörande i 2012 ännu en 2015.
Inom sin yrke tränade Escriba dessutom Getafe, Villarreal såväl som Celta såväl som tjänstgjorde för att hjälp inom Valencia, Benfica såväl som Atletico Madrid.
På bänken inom Elche debuterar Eskriba på lördag i opposition att Eibar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =