Leipzig säkrade andraplatsen inom Bundesliga

RB Leipzig utnyttjade frånvaron ifrån Bayern München (för att hade varit upptagen genom användning av att förverkliga världsklubbens titel), med tanke på komma framemot 4 faktorer ifrån första placeringen inom Bundesliga genom användning av det finns en 2: 1-seger i jämförelse med Augsburg.

Julian Nagelsmanns lagstiftning tog ledningen inom toppen resten av första halvlek, efter tenderar att Dani Olmo hade varit lämpligt ifrån straffpunkten inom den 38: e minuten, dessutom inom den 43: e minuten Christian Nkunku ökade ytterligare 2: 0. Augsburg lyckades bara för att skala tillbaka ytterligare 2: 1 ifrån straffpunkten inom den 76: e minuten hela genom Daniel Caliguri.
Leipzig förblir på olika tillräckligt med utrymme inom tabellen, är faktiskt genom användning av 44 faktorer, 4 lägre än Bayern, dock ytterligare dessutom genom användning av sex tidigare att Wolfsburg för att placeras på 3:e tillräckligt med utrymme. Augsburg efter 13 nederlag inom rad ligger på 13: e tillräckligt med utrymme genom användning av 22 faktorer, 5 genom nedryckningszonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =