Bayern vann mot Tigres bara några få veckor och använder inte en Gnabri

Bayern mottagit Club World Cup igår såväl som lämnades och använder inte en Serge Gnabri inom ett antal veckor.

Vingen slutade duellen i opposition att tigrarna inom 64: e minuten. Mannen farligt i fråga om det finns en ersättare i och med muskelsmärta.
Undersökningar bekräftade är benägna att mannen hade sönderrivna muskelfibrer. Bayern meddelade för att inte hur du kan en alltför stor mängd paus Gnabri förväntar sig sig, när, medans media hävdar är benägna att mannen skulle vara frånvarande inom ett antal veckor.
Gnabri är utan tvekan en av de som väsentligen den mest standardiserade inom Bayern-laget den denna sort säsongen. Fram till nu även har mannen omvänd sig bara för att två matcher, det finns en inom oktober såväl som det finns en inom januari.
Serge Gnabri kommer säkerligen är benägna att sakna duellerna via Arminia såväl som Eintracht inom Bundesliga, såväl som mannen kommer inte att göra är benägna att spela i opposition att Lazio, inom den primära omgången inom Champions League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 14 =