Portugisisk Formel 1 Grand Prix inom maj göra en ersättning klar tecken från tävlingschefer


PORTUGISKA Grand Prix inom systematisk 1 inom maj göra en ersättning för klar tecken från tävlingschefer
Att iaktta förväntas offentliggöras inom morgon (torsdag 11) är benägna att den portugisiska GP det helt närma sig är benägna att hållas den 2 maj kl Algarve International Racetrack (AIA) i Portimão, fylla den kvarvarande lediga t situationen inom Formula One 2021-kalendern.
Grand Prix hölls på skärmen 2020 för att det finns en slutlig minuten-fyllning varje gång den från Kina Grand Prix avbröts, fast inom kalenderår närma sig loppet är benägna att vara det finns en officiell del från säsongens schema, som är vackra information titta på hela som kan vara berörda inom Formel 1 inom Portugal.
Webbplatsen nämner, ”Som ett resultat av att markera förstås är benägna att inget undantag titta på den” röda listan ”beviljas titta på elitsport, betyder att markera är benägna att F1-lagpersonal inom UK närma sig är benägna att för att inte vara kapabel att återvända fastigheter ifrån Portugal tidigare att den spanska Grand Prix den 9 maj fast påpekar är benägna att ”de som bakomliggande karaktärerna från de som portugisiska samt spanska rundorna gjorde att markera otänkbart är benägna att en mängd personalen jag skulle inte ha återvänt fastigheter i alla fall”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 4 =