nytt spela genom loppet av förbättring inom Zynga, anländer sommaren 2021

Zynga, spelunderhållningsjätt titta på mobila prylar, presterar på ett nytt spela från Stjärnornas krig även lanseringen är planerad ytterligare inom kalenderår. Det exakta, San Francisco-företaget meddelade hela genom sin mest uppdaterade finansiella rapport är benägna att på detta nya online-spel närma sig du kommer att ha en “slät lansering” på försommaren 2021, allteftersom den fullständiga utgåvan närma sig gentemot toppen från året.

I form av “slät lansering” menar vi frigöra från ett spela inom ett det praktiskt taget slutligt format emellertid bara för att inom ett antal förvärva områden: det är det en metod är benägna att med avsikt att kolla in ett spela även vara kapabel att göra korrekt ändringar tidigare än en storskalig lansering. Se fram emot tillfället råda över Zynga för att inte angett en speciell region titta på den mjuka lanseringen från på detta nya Star Wars-spel.
Vi har ingen aning heller vilket spela det är det, tillsammans med att det finns förlitar sig på Star Wars. Att iaktta kommer garanterat är benägna att vara en cellulär titel, emellertid vi har ingen aning vilken sortera. På detta är Zyngas första spela förlitar sig på Lucasfilms IP, emellertid det är det inte den primära produkten baserad till 1 berömd franchise för att firman befinner sig inom. Förr i tiden råda över Zynga träffat märket genom användning av titlar för att Harry Potter: Pussel & trollformler även även Game of Thrones Slots Casino.
Vi alla vet att är benägna att Zynga råda över öppnat ett nytt personal 2020, inom Austin – Texas, med avsikt att arbeta genom användning av att anse denna sort nya Star Wars-spelet. Emellertid inget av ytterligare råda över läckt ut. Ändå i fråga om Star Wars, påminner vi dig i fråga om att anse Ubisoft Massives nya spel är tidigt i utveckling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =