Planer se fram emot lönekapslar se fram emot League One dessutom Two resten av den engelska fotbollsligan dras igen


Planer se fram emot lönekapslar se fram emot League One dessutom Two resten av den engelska fotbollsligan dras igen.

Det finns en opartisk skiljepanel godkände Professional Footballers ‘Association (PFA) påstående att sätta löntak på EFL-ligan har varit “olaglig f ul och inte för inte inte utan skäl verkställbar.”

Inom augusti 2020, efter det finns en intensivt dessutom intensivt samrådsprocess i form av EFL-klubbar, röstade ligorna ett dessutom två med avsikt att anta nya finansiella kontroller för att ersatte de som förr i tiden lönekostnadsprotokollen (SCMP), fast PFA hävdade ändå är benägna att PFNCC: s befogenhet är benägna att att fundera på poäng för att hänvisar till vara uppmärksam på anställning resten av, dessutom eventuella tillhörande riktlinjer dessutom föreskrifter vara uppmärksam på professionella entusiastisk spelare personalen resten av EFL-klubbar, ansågs för att inte korrekt för att del av processen med avsikt att herald de som nya principerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 1 =