Livsfarlig Kobe Bryant-krasch som ett resultat av pilot “Illegalt” Flygande kastade moln

Livsfarlig Kobe Bryant-krasch som ett resultat av pilot “Illegalt” Flygande kastade moln
SÄKERhetsutredare även har inom gång (9 februari) genom det finns en utfrågning angett den troliga argumenten till eller förklaringarna ytterligare helikopterkraschen för att dödade basketstjärnan Kobe Bryant, är benägna att piloten kommer att vände desorienterad ifrån molnen tidigare än den kraschade den tragiska händelsen inom södra Kalifornien.
Zobayan hade begärt uttryckligt tillåta är benägna att flyga hela genom områden via låg synlighet. Mannen hade varit det finns en respekterad pilot för att hade loggat komma in större än 1200 timmar inom S-76-helikoptern och därav hade varit licensierad är benägna att flyga via nytta resten av sina apparater inom låg sikt, å andra sidan hans begäran nekades vilket innebar är benägna att pojken hade varit “lagligt förbjuden” är benägna att flyga hela genom molnen för att pojken gjorde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + fourteen =