Från Kina nyåret i form av PES! PES Lunar New Year 3000 eFootball-poäng att tillägga 800 myClub inom PES

Inom “PES”, tillsammans med inloggningskampanjen att tillägga retweet-kampanjen under vilket kommer du att kunna inkomster citerar ta sig an 3000 eFootball-poäng att tillägga 800myClub, “Följare ‘Choice” under vilket vanliga asiatiska ivrig spelare verkar för att “uppmärksamhetsspelare” med tanke på jubla att iaktta från Kina nyåret olika lyxiga kampanjer. Närma sig tenderar att hållas efter o ne en annan. Se fram emot Xbox, Ps 4, Playstation 5, steam

Lunar New Year Gift Login Bonus

Lunar New Year Retweet-kampanj

Vanliga asiatiska ivrig spelare är den här typen! “Följare ‘Choice”

Distribution resten av “Iconic Moment Series”

Club Manager” (hädanefter “Uikura”) närma sig tenderar att upprätthålla “Lunar New Year Campaign” inom samband i form av Spring Tävling (12 februari).


Inom “Uikura”, tillsammans med “Free Campaign Scout” under vilket “8” ★ 7 legendspelare dyker citerar efter att iaktta lovande numret “8”, kraften “Oxen Square” är förutsatt på årets zodiak. Att iaktta finns många speciella kampanjer för att för att presenter inom begränsad ett tag!

Leverera tillfället inom akt tenderar att förmånen från “PES”

Det finns en trailer för att introducerar PES: s “Lunar New Year Campaign” släpps dessutom dessa dagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =