100 mål som Bamford inspirerar Leeds ta sig an Premier League vinst mot Palace

PATRICK BAMFORD gjorde sitt hundra karriärmål då Leeds United kan säkra hela tre poängen och därav överföra kommer in inom den högre halvan resten av Premier League-tabellen efter det finns en 2-0-seger genom Crystal Palace måndagen den 8 februari.

Leeds United-försvaret höll fast genom loppet av sen ansträngning att kunna inkomster sitt 7:e tydliga mål som titta på säsongen efter före Chelsea-spelare Patrick Bamford gjorde och extra ett ligamål på 52 min att kunna fördubbla ledningen titta på hemmalaget.

Hemmalaget fick ett idealiskt börja när som helst Jack Harrison gjorde mål som inom den 3:e minuten inom matchen efter ett avböjt skott för att slog Palace-målvakten Vicente Guaita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − one =