Tampa Bay utklassar Kansas – Tom Brady 7:e titel

Tampa Bay Bakaners är den nya NFL-mästaren. Inom den 55: e finalen, inom Fantastiskt Bowl, besegrade Bakaners övertygande Kansas City Chiefs i form av 31: 9. Den legendariska Tom Brady ledde Bakaners, pojken vunnit den 7:e titeln inom sin yrke. Inte någon även har före lyckats vinna Brady sju gånger, för att i form av rätta anses vara de perfekta spelaren inom NFL-historien.

Tampa Bay Bakaners vunnit den primära titeln efter det finns en paus på 20 kalenderår, såväl som att markera hände frivolöst, som ett resultat av detta mästaren Kansas City gick komma in inom matchen för att största chansen. Förklaringen ta sig an nederlaget se fram emot Kansas City är att markera dåliga sporten Patrick Mahon.
Se fram emot första gången inom sin yrke spelade Mahon det finns en match och använder inte en det finns en “touch-down”.
Brady slutförde 21 cross, kastade 3 gånger “touch-down”, dvs utan kostnad 201 yards. Fournet hade 135 yards såväl som Gronkovski 67 “touch-downs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × one =