Nintendo Switch dominerar till att börja med resten av februari 2021, det finns ingenting antydan resten av PS5 även Xbox inom UK

Och extra det finns en per vecka slutade även än det finns en direkt Nintendo Switch är redo att skryta genom användning av du kommer att ha dominerade rankningen. Vi pratar det exakta i fråga om rankningen resten av de som bästsäljande box-spelen inom UK till att börja med resten av februari 2021: UK, ha i åtanke vi, är troligen en av de som massiva marknaderna inom Europa även det finns en vital indikator på videospelets grundläggande välbefinnande. världen på den gamla kontinenten. Dessutom inom rankningen att iaktta finns det praktiskt taget inget antydan resten av PS5 även Xbox Series X | S.

Rankningen försöker på första tillräckligt med utrymme Animal Crossing: New Horizons, som inte erhåller flyttat sig jämfört genom användning av förra veckan, ens antar ha utsatts titta på -13% inom främja. Även den olika positionen borde inte ha förändrats: vi finner att iaktta i sanningen Mario Kart 8 Deluxe för att bara för att minskade genom användning av 1%. Den 3:e positionen erhålls återigen resten av Call of Duty Black Ops Cold War. Inom fjärde placera, å andra sidan genom användning av bara för att 52 prylar lägre än COD, vi upptäcker att vi Ring Fit Adventure: denna per vecka därefter Nintendo Switch mannen fick det praktiskt taget så mycket som pallen.
Förtvivla ändå för att inte, titta på den 5:e positionen är återigen i riktning bort Byte, just genom användning av Minecraft. Även inom klämma sig (i riktning bort den fjärde positionen förra veckan vara uppmärksam på den 6:e resten av denna) finns att iaktta dessutom att iaktta odödliga GTA 5, för att är trassande Just Dance 2021 (7: e placera), FIFA 21 (Åttonde placera), Fantastiskt Mario 3D All-Stars (9: e placera) e Assassin’s Creed Valhalla (tionde), För att kommer du att kunna undersöka är 5 resten av tio positioner versionversioner Nintendo Switch, varav 4 är exklusiva. PS5 även Xbox Series X | S även har mot detta för att inte exklusiva ställningar till att börja med resten av februari 2021.
Efter alla räknar säkert tredjepartsförsäljningar för att Call of Duty Black Ops Cold War även Assassin’s Creed Valhalla PS5 även Xbox Series X | S-versioner, å andra sidan det är det uppenbar är benägna att dessa för att inte är jämförbara siffror genom användning av de som resten av Nintendo Switch. De som {begränsat} påfyllning resten av det efterföljande generations konsoler de som influerar ju spelförsäljningen: hela de som veckor för att nya konsoler erbjuds må vi i sanningen undersöka är benägna att deltar i för att Marvels Spider-Man Miles Morales förflyttar raskt citerar.
Det efterföljande per vecka, ägde rum inträffade ihåg, kommer till och med Super Mario 3D World + Bowsers Fury titta på Nintendo Switch, så vi är de säkra på är benägna att rankningen ändå skulle vara teman Nintendo Switch. Avslutningsvis påpekar vi att iaktta Varulv Apokalypsen – Jordbunden fick 36: e tillräckligt med utrymme: ett exceptionellt konsekvens ta hänsyn till som sagt i vår recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 2 =