Manchester City erbjuda Haaland det finns en upprörande överdriven löning

Pep Guardiola bör suga upp det finns en anfallare inom sommarövergångsfönstret som kan till in omväxling den viktigaste toppscorer inom klubbens historiskt förflutet, Sergio Kun Aguero. Argentinern även har varit på klubben inom tio kalenderår, utfört 379 matcher att tillägga gjort 256 mål som. Den den här typen säsongen även har pojken mega svårigheten via olyckor.

Klubbens första manager att tillägga manager Guardiola är nordmannen med ursprung i hemmahörande i Borussia Dortmund, Erling Haaland. Daily Mail hävdar inom sin text är benägna att Manchester City närma sig att leverera 115 000 000 euro titta på Haaland, även när pojken inom juni 2022 skulle vara tillgänglig titta på “bara” 75 000 000 euro.
City tänka på för att inte redo ett kalenderår, via en mega löning närma sig de som är benägna att försök att övertala Halland för att manövrera för ännu en Etihad, dvs är benägna att avvisa olika som kan vara har intresse resten av hans tjänster (Manchester United, Chelsea, Real Madrid).
Baserat på denna leverans närma sig Manchester City att leverera den 20-åriga anfallaren det finns en årslön på 24.000.000 euro. I fråga om denna lastsköld genomförs hela dessa förhållanden har fått Haaland en av många de som bäst betalda spelarna på denna planet.
Haaland även har utfört 39 matcher titta på Dortmund den den här typen säsongen att tillägga gjort 38 mål som att tillägga åtta assist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 7 =