Apples VR-headset släpps förmodligen 2022 prislappen 25 316 sek

Den påstådda Apple VR resten av Apple låta betydligt riktigt utmärkande , i alla fall att mäta resten av rykten för att det priset på enheten, efter alla, varje sak i ett försök att bekräftas, att markera konversera fin i fråga om $ 3000 , via utgåvan planerad ta sig an 2022.
Kunskapen är helt för att inte officiell även precis nu är att markera bara för att rykten , däremot i rad med vad för att rapporterats resten av kunskapen jag skulle inte att markera komma med ursprung i hemmahörande i det finns en inre leverans hos Apple, det finns en arbetare inom bolagen som kan vara involverat inom projektet. Pojken rapporterade tenderar att Apples VR-headset är faktiskt är inom slutlig utvecklingsfasen även bör släppas 2022 .
Apples virtual reality-headset jag skulle inte förmodligen vara utrustat via 12 kameror titta på spårning även inspelning resten av video med ursprung i hemmahörande i headsetet , vilket dessutom jag skulle inte möjliggöra jämförelsevis överlägsna AR- funktioner . Inom bör att markera det har varit det ett ögonspårningssystem för att är redo att bidra ta sig an att skala tillbaka renderingsbelastningen inom områden på skärmarna som inte är det inom huvudfokus, utöver LiDAR- sensorer för att det exakta är redo att mäta avstånd ta sig an varor för att verkar inom AR.
Den fina designen bör mycket som den titta på aktuell VR-headset, även inom allmän ergonomi, däremot inom jag skulle inte att markera det har varit det två 8K-skärmar (8K titta på var öga) även rumsligt ljud för att att markera för att finns inom AirPods Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =