BBC Följeslagare råda över skickade ett förslag i fråga om att köpa Inter

Den brittiska investeringsfonden “BBC Följeslagare” avser att köpa en fotbollsklubben Inter. Medierna råda över före spekulerat inom är benägna att Inter närma sig det som får brittiska chefer, efter är benägna att detta ägaren “Suning Holdings Group” meddelade sitt tillbakadragande ifrån klubben.

Att iaktta från Kina rörelsen “Suning Holdings Group” stolt äger 68,55% resten av aktierna inom Inter. De som bestämde sig i ett försök att lossa klubben i ett försök att lossa de som mega skulderna. Att iaktta spekuleras är benägna att Inters skuld är mellan 400 även 450.000.000 euro.
Kunskapen säger är benägna att “BBC Följeslagare” erbjöd 750.000.000 euro titta på Inter. Britterna jag skulle inte betala klubbskulden även betala övriga de pengarna ytterligare Sining.
Italienska medier hävdar är benägna att “Suning Holdings Group” närma sig är benägna att avvisa på detta erbjudande. I överensstämmelse med dem förväntar sig sig cheferna titta på Inter är benägna att britterna ska accelerera erbjudandet titta på och extra 250 000 000 euro.
Tillsammans med BBC Följeslagare råda över Fortress även American Arctos Sportaktiviteter Följeslagare även det finns en investeringsfond inom Skandinavien i överensstämmelse med plikt bevisad nyfikenhet i ett försök att köpa det finns en majoritetsandel inom Inter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 1 =