Wandavision det finns en alltför stor mängd nödvändig Marvel-karaktär närma sig tenderar att visa sig, avslöjar Olsen

Elizabeth Olsen, stjärna resten av WandaVision, nämnde tenderar att vi är redo att förutse oss det finns en en alltför stor mängd nödvändig Marvel-karaktär inom Disney + -serien. Ta reda på hur man stor? Tja, med tanke på ge den det finns en vi bör göra det finns en spoiler relaterad vara uppmärksam på The Mandalorian, så lära bara för att borde du redan även har betraktat så mycket som olika säsongen resten av Star Wars eller i fråga om du icke även har svårigheten genom användning av spoilers.
Effektivt. I fråga om du icke är rädd titta på spoilers komma vad som kan, jag vet att tenderar att Elisabeth Olsen även har uttalat tenderar att den komo som kan tenderar att verkar inuti WandaVision närma sig du kommer att behöva samma identiska inverkan för att utseendet på Luke Skywalker inom finalen inom den olika säsongen resten av The Mandalorian. I form av olika fras jag skulle inte att anse vara det finns en en alltför stor mängd välkänd en personlighet, nödvändig titta på sagan såväl som älskad resten av följare.
Chanserna är i själva verket fakta ett antal. Initialt är redo att att anse sin helhelt simpelt vara Kvicksilver, bror vara uppmärksam på Wanda för att dog hela händelserna genom användning av Age of Ultron. Låt oss ändå erkänna tenderar att även när på detta är ett sin helhelt trovärdigt såväl som betraktat av andra titta på Wandas redogörelse, är Quicksilver för att inte sammanfattning det finns en en alltför stor mängd känd såväl som första en personlighet.
Vi pratar som ersättare titta på Magneto, X-Å andra sidan skurk såväl som Wandas far inom serierna. Denna hypotes är det finns en tippad vinnare bland MCU-fans, för att jag skulle inte uppskatta tenderar att undersöka karaktären finns tillgängliga i inom filmsagaen. Till sist är ett 3:e av andra Doctor Strange som kan tenderar att verkar kollektivt genom användning av Scarlet Witch inom uppföljaren vara uppmärksam på film tillägnad honom, Multiverse of Madness. Det är det genomförbar tenderar att WandaVision närma sig tenderar att fungera för att utgångspunkt titta på den nya film.
Se framåt för att tillfället handlar att anse bara för att i fråga om gissningar, hände ihåg, såväl som det finns inte ett skvatt formellt. Till sist även har att anse inte för länge sedan talats i fråga om Eternals: Marvel-filmen är “enorm och stor”, den kommer att överträffa även Avengers Endgame i överensstämmelse med författarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 4 =