Sony sålde 4,5 miljoner PS5-konsoler 2020

Sony även har lanserad informationen för att tenderar att de som sålde 4,5 miljoner exemplar resten av den nya PlayStation 5 hela så mycket som världen hela 2020.
På detta nummer tips till Sonys dagens kapacitet tenderar att massproducera konsolen, vilket även har varit ganska mycket hårt att inköpa av den anledningen som den erbjuds inom november 2020.
Behov på PlayStation 4 även har krympt dramatiskt, via 1,4 miljoner konsoler sålda mellan oktober men även december, det finns en lägre via 77 andel i riktning bort samma identiska period 2019. Sony sålde färre PS4-konsoler hela semesterkvartalet 2020 jämfört via perioden mellan juli men även september.
Sonys spelverksamhet är normalt ganska mycket högre än ett kalenderår förut, men även analytikern Daniel Ahmad identifierade tenderar att att anse har varit att anse finaste kvartalet inom PlayStation-historien. Intäkterna ökade via 40 andel ännu en 8,4 miljarder dollar tilldels grund av försäljningen resten av PS5-konsolen. Rörelseresultatet ökade via 50 andel ännu en 763,3 miljoner dollar i riktning bort större spelförsäljning, PlayStation Plus-prenumerationer men även PS4-konsolresultat.
Sony identifierade tenderar att priserna som ett sätt att släppa PS5-konsolen tillgänglig på marknaden sänker vinsten, men även att anse bekräftades dessutom tenderar att PS5-konsolen säljer vänta mycket mindre summa pengar än priset på att ge.
Genom loppet av kvartalet när som helst PS4 dök nämner sålde den dessutom 4,5 miljoner exemplar.
Microsoft även har men för att inte lanserad försäljningsdata vänta sina nya Xbox Series X- men även Series S-konsoler, å andra sidan fann tenderar att intäkterna ökade via 86 andel i riktning bort samma identiska period förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 4 =