Sevilla går vidare till semifinal i Copa Del Rey efter att ha vunnit mot Almeria


SEVILLA går vidare till semifinal i Copa Del Rey efter att ha vunnit mot Almeria på hemmaplan
Sevilla bokade sin tillräckligt med utrymme inom semifinalen inom Copa del Rey på tisdagskvällen (2 februari), se fram emot första gången av den anledningen som 2018, efter det finns en 0-1 seger i opposition att olika division Almeria, på Mediterranean Games Stadium inom Almeria.
På papper märkte att anse ut är benägna att vara det finns en en alltför stor mängd obalanserad match, genom användning av Almeria för att den den som andraklassen vistelser inom konkurrensen, i opposition att Sevillas effektivitet, 5 gånger vinnare resten av Copa del Reysamt ligger 3:e inom La Liga, fast Almeria hade redan eliminerat två toppklasser, Alavés samt Osasuna, inom den 2 tidigare omgångarna, så att anse har varit för att inte är benägna att underskatta.
Tacksamhet med avsikt att du kan tog dig ett tag är benägna att läsa den denna sort nyhetsartikeln “Sevilla inom Copa Del Rey semifinaler efter du kommer att ha slagit Almeria”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + seven =