Real Madrids president kolla optimistisk se fram emot Covid veckor efter Zinedine Zidane

PRESIDENTEN se fram emot Real Madrid, Florentino Pérez, råda över undersökt optimistisk se fram emot COVID-19, rapporterade klubben igår (2 februari) men även tillade är benägna att 73-åringen “för att inte uppvisar ett par tecken som.”

Inom befintlig skapnad står Zidane nuförtiden gå igenom utsikterna är benägna att slutföra sin värsta säsong för att ansvarar se fram emot Real Madrid, både i förhållande till troféer men även statistik.

“Real Madrid CF uttalar är benägna att vår president Florentino Pérez råda över gett ett optimistisk slutar i COVID-19-testerna för att mannen utsätts se fram emot via jämna mellanrum, även när mannen för att inte uppvisar ett par tecken som,” uttalas klubben inom ett pressmeddelande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 12 =