Control, PS5 i jämförelse med Xbox Series X | S, jämförelsen inom analysen resten av Digital Foundry

Kontrollera inom det efterföljande utgåva är huvudpersonen ta sig an det finns en en annan Utvärderingsdestination resten av digital foundry, inom på detta instanser fokuserat på i jämförelse omedelbart mellan PS5 samt Xbox Series X | S, så att låt oss de som möjliga skillnaderna mellan de som antal versionerna samt det bästa sättet att den nya hårdvaran gör är benägna att Remedy-titeln förflyttar inom det finns en förbättrad upplaga.
Slutsatsen är extremt extraordinärt relaterade på PS5 samt Xbox Series X, så att för att inte nämna motsvarande: inom varje fallen är de som nuvarande två lägen: Grafikcentrerat läge för att strålspårning samt prestandaläget för att övertagande bort strålespårning hela genom är benägna att inaktivera säkert effekter samt övertagande sporten ta sig an 60 fps.
Inom varje fallen integrerad upplösning är 1440p fast, utan ut en dynamisk skalning, emellertid via ett temporärt exklusivt program för att erbjuder utdata ta sig an 2160p. Strålspårat grafikläge jag skulle inte i rad med plikt kanske ha risk är benägna att gå ta sig an det finns en större bildfrekvens, emellertid göra en ersättning för är benägna att att anse jag skulle inte generera betydligt instabilitet inom varje fallen beslutade Remedy är benägna att frysa sporten via 30 foton per sekund.
Utan ut en strålspårning, att anse behöver vi säger att inom läge effektivitetsklänning, 60 fps upprätthålls relativt övertygande, även när säkert instanser visar på varje plattformarna inom antal instanser. Xbox Series X dessutom ett antal stamma, eller mikroblock för att ser ut som om tillskrivas ett Inom / O-datatillträdes- eller hanteringsproblem och eftersom i rad med analysen bör korrigeras via det finns en patch.
Den den som olika skillnaden märks inom intervallet, via PS5-versionen för att inställd till 1 framför allt mörkaktig ton för att genererar det finns en del svart krossa vilket resulterar i brist på huvudpunkterna, dessutom en svårighet, för att är redo att lösas hela genom korrigeringar kommande tid, eftervärld tillkommande tid efterkommande.
Inom alla sakerna på detta är versionen dessutom framför allt tydligen Xbox Series S: på den efteråt finns att anse inget grafiskt kvalitetsläge, vilket presenterar sig utan ut en strålspårning emellertid övertygande upprätthåller 60 fps via den ursprungliga upplösningen för att inom på detta instanser placeras på 900p via uppskalning ta sig an 1080p.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =