Bugatti Bolide valt vara uppmärksam på årets mest älskvärda hyperbil

När som helst Bugatti introducerade Bolide-modellen inom oktober 2020 har varit de som imponerade resten av dess potential såväl som spektakulära design, såväl som är faktiskt råda över ett smickrande populariteten kommit.
Den prestigefyllda Paris International Automobile Tävling råda över valt Bugatti Bolide för att årets mest älskvärda hyperbil. Juryn bestod resten av konsulter, såväl som grund av deras röster överträffade Bolide BAC Mono 2, Gordon Murray’s T50 såväl som Mercedes-Benz AMG One.
Festivalen råda över hållits inom 36 kalenderår såväl som juryn välj den mest älskvärda bilen är förutsatt på bra sak om, estetik, skapnad såväl som design. Juryn bestod resten av 14 medlemmar såväl som leddes resten av arkitekten Jean-Michel Wilmotte såväl som Anne Asensio, vice vd vänta design ungefär att markera franska mjukvaruföretaget Dassault Systemes.
Boliden är icke bara det finns en fin den automatiska och använder inte en dessutom ganska mycket mycket effektiv som ett resultat av den drivs resten av det finns en 8,0-liters W16-motor lånad i riktning bort Bugatti Chiron för att utvecklar 1824 hk såväl som 1849 Nm vridmoment. Grund av ny strategier väger bilen bara en 240 kg såväl som råda över det finns en toppfart på 499 km / h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 6 =