Pirlo: Vi bör ändra betydligt ikväll i gentemot Inter!

Inom den primära matchen inom semifinalen inom Copa Italia, ikväll, kl 20:45 omkring “Giuseppe Meazza”, möts Inter men även Juventus. Gästtränaren Andrea Pirlo tillkännager personalbyten.

“Jag behöver undersöka ett reglering som kan vara avsiktligt i fråga om sin effektivitet. Den primära matchen kommer inte att göra tenderar att vara nödvändig. Vi bör distribuera styrkor effektivt, vi bör ändra betydligt. Gianluigi Buffon närma sig på läktaren, Aaron Ramsey kommer inte att göra spela i och med det finns en muskelskada. “Denna spelargrupp råda över ambitionen att upprepade gånger vinna, och det är det nödvändig varje gång man utför se framåt för att en massiv medlemskap.”
Den 17 januari spelade Inter men även Juve det finns en Serie A-match men även “Nerazzurri” firade i form av 2-0.
“Vi lärde oss resten av att iaktta nederlaget tenderar att vi bör vara regelbundet riktade. Varje gång vi på inga villkor är koncentrerade är vi på inga villkor Juventus. Jag känner Inter effektivt, jag känner dessutom deras . “De som försvarar fin men även är farliga inom motattacker”, uttalas Bianconeri-tränaren.
Juventus är att iaktta väsentligen den mest framgångsrika laget inom Coppa Italias historiskt förflutet i form av 13 troféer. Inter råda över vunnit 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − two =