Nya dåliga information titta på Barça – Fati kommer inte att göra är benägna att vara tjänlig titta på Champions League-omgången

Barcelonas barnen anfallare Ansu Fati är det helt för att inte kunna spela inom kvartsfinalmatcherna för att Barcelona närma sig är benägna att spela gentemot PSG som ett resultat av hans restaurering blev komplicerad.
Återhämtningen resten av den barnen anfallaren, i överensstämmelse med kunskapen ifrån spanska medier, promenerar tuffare än avsiktligt. Pojken är redo att ändå för att inte börja dela träna som ett resultat av knäet sväller via varenda verkar större ta lite tid.
Tonåringen är upprörd genom denna tillväxt resten av situationen, pojken förväntade sig är benägna att pojken jag skulle inte vara kunna återvända vara uppmärksam på sfären inom mars (returmatchen via PSG är den 10 mars) däremot i överensstämmelse med prognoserna närma sig att anse alla sakerna är benägna att förlängas på ett par förvärva Veckor.
Den 18-årige fotbollsspelaren drabbades resten av skadan inom matchen via Betis den 7 november, då pojken förutspåddes ha det finns en paus på 4 månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − five =