Mass Effect Legendary Edition formellt släppdatum dessutom presentationstrailer

Mass Effect Legendary Edition även har det finns en Utgivningsdatum officiell: 14 maj 2021. Det nyhet släpptes resten av Electronic Arts, för att dessutom publicerade det finns en trailer så att till slut presentera sporten dessutom nuvarande bara några få spelsekvenser inom aktion.
Öppna dessutom reservationer. De som har intresse är redo att förköpa kollektionen vänta PC i riktning bort Steam eller Origin (Electronic Arts), PS4 dessutom PS5 i riktning bort PlayStation Store dessutom Xbox i riktning bort Xbox Store. {För mer information}, gå ännu en officiell bokningssida.
Vi läser officiell beskrivning resten av Mass Effect Legendary Edition, via all detaljer om innehållet inom insamlingen:
{Det finns bara en} individ för att är redo att rädda mänskligheten i riktning bort att markera mäktiga risk för att du har någonsin funnits. Återupplev legenden i fråga om Befälhavare Shepard inom den hyllade Mass Effect-trilogin via Mass Effect Legendary Edition. Består av alla bitar väsentliga enspelarinnehåll dessutom extra 40 nedladdningsbart innehåll material resten av Mass Effect, Mass Effect 2 dessutom Mass Effect 3, tillsammans med beväpning, rustningar dessutom reklampaket, hela remastrade dessutom optimerade inom 4K Extremt HD.
Upptäck ett rikt dessutom detaljerat universum under vilket dina kommer att få djupgående sanktioner vänta handling dessutom konsekvens.
Återupplev den filmiska sagan: Fantastisk rörelse konfronterad övertygande interaktiv berättande, under vilket dig när du beslutar ta reda på hur man din historiskt förflutet ska utvecklas.

 • Tre njuter, ett en singular launcher: Upptäck story i fråga om enspelaren inom de som tre kapitlen inom Mass Effect-trilogin, via genom 40 nedladdningsbart innehåll material dessutom reklamskydd, paket dessutom beväpning.
 • Remastered vänta det efterföljande generation: Upptäck trilogin inom 4K Extremt HD via förbättrade byggnader, grafik dessutom mode-.
 • Synliga bättringar vänta den primära Mass Effect: Så mycket som spelvärlden även har återkommit, i riktning bort den omgivande konsten ännu en de som synliga konsekvenserna, ännu en graderna.

Direkt the Legend of Shepard: Create and anpassa din en personlighet, börjar till via en blick dessutom talanger, så att utskilja sin arsenal, led av den anledningen som gör alla dina elitrekonstteam hela genom det finns en galax inom rädsla.

 • Nya Shepard-anpassningar: I riktning bort att utse Mass Effect 3s ikoniska FemShep ännu en att utse nya frisyrer, kan ni leva din Shepard ännu en liv via den enhetliga karaktärsfunktionen, för att inkorporerar av andra i riktning bort så mycket som trilogin.
 • Spelförbättringar vänta den primära Masseffekten: Extra det exakta inriktning, vapenbalans, högre Mako-kontroller, ingångar / instruktioner, lagbeteende, skyddshållning dessutom spelvy.
 • Förbättrad effektivitetsklänning: Upptäck otänkbara prestandaförbättringar – 60 FPS citerar Xbox One X dessutom PlayStation 4 Professionell dessutom FPS och använder inte en maxgräns på PC dessutom det efterföljande generations konsoler.

Tänk i din val av: Dina val av behålls när som helst du promenerar i riktning bort ett njuter ännu en ett annat. Åtminstone är redo att påverka var och en uppgift, relation eller strid … dessutom ännu en dessutom via galaxens framtida.

 • Synliga bättringar resten av hela tre spelen: Uppdateringarna består av överlägsna mode-, shaders, effekter, belysning dessutom skärpedjup, utöver ljud inom full upplösning.
 • Av olika vänta grafikläge: För tillfället är ingår VSync, framerate och använder inte en maximal gräns eller sannolikheten att välja mellan standarden (vänta det finns en ökad upplösning) eller framerate (så att accelerera bildfrekvensen).
 • PC-uppdateringar: I form av hjälp vänta DirectX 11 dessutom controller.

Alla sakerna innehåll material: Mass Effect Legendary Edition inkorporerar väsentliga enspelarinnehåll i riktning bort hela tre titlarna (Mass Effect, Mass Effect 2 dessutom Mass Effect 3), nedladdningsbart innehåll material vänta enspelarberättelse, beväpning, rustningar dessutom reklampaket:

 • Nedladdningsbart innehåll material: Imminent Impact, Genesis, Zaeed – The Vengeance Price, Kasumi – The Stolen Memory, Shadow’s Lair, Firewalker Pack, Overlord, Normandy Crash Point, Introduktion, Genesis 2, From the Ashes, Mass Effect 3: Extended Minska, Leviathan , Omega dessutom Citadel.
 • Jaktredskap dessutom pansar: Cerberus Jaktredskap dessutom pansar, Arc Projector, Collector Weapon and Armor, Terminus Weapon and Armor, M-21 Incisor, Dragon’s Blood Armor, Inferno Armor, Recon Balaclava, Sentinel Interface, Umbra Visor, Full Arsenal N7, AT-12 Raider, Chakram, M-55 Argus, M-90 Indra dessutom Reckoner Knight Armor.
 • Förpackningar: Equalizer Pack, Aegis Pack, Firepower Pack, Groundside Resistance Pack, Recon Pack, Fiery Kamp Pack, ME2 – Av olika En blick Pack 1, ME2 – Av olika En blick Pack 2, ME3 – Av olika En blick Pack 1 dessutom N7 Collector’s Edition Pack.

Extra av data finns inom vår Förhandsgranskning av Mass Effect Legendary Edition ganska mycket ny publikation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + three =