FIFA-president Gianni Infantino: VM 2022 närma sig du kommer att behöva fulla arenor


FIFA-president Gianni Infantino: VM 2022 närma sig du kommer att behöva fulla arenor.
GIANNI INFANTINO, president vänta FIFA, meddelade dessa dagar (1 februari) omkring ett virtuellt montering ifrån Genève tenderar att: ”Det efterföljande kalenderår närma sig världsmästerskapet inom Qatar 2022 du kommer att behöva det finns en tittare, vi förvänta tenderar att COVID-pandemin närma sig att lyssna på ännu en att markera dagen gått dessutom vi alla de ha förmågan att låt oss titta på att markera personligen. ”
FIFA-presidenten fortsatte: ”Vi har arbetat genom användning av WHO av den anledningen som förra året på ett protokoll vänta återgång ännu en fotbollsfolks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − three =