Liverpool godkänner kostnadsformat titta på Ben Davies i ett försök att underlätta defensiva olyckor

LIVERPOOL råda över kommit överens i fråga om det finns en kostnadsformat på 2 tusentals och tusentals £ genom användning av Preston North Avslut titta på försvararen Ben Davies men även mannen närma sig för tillfället är är benägna att uthärda a sjukvårdsleverantör dessa dagar (1 februari).

Davies råda över utfört 19 matcher titta på Preston den den här typen säsongen men även avslutat så mycket som 90 min inom lördagens nederlag på Sheffield Wednesday. Hans flytt vara uppmärksam på Anfield närma sig troligen är benägna att låt oss är benägna att Sepp van den Berg lockar vara uppmärksam på Deepdale på inteckning genom loppet av det som är kvar mästerskapsäsongen.

Premier League-mästare flyttade vara uppmärksam på sitt tolvta antal halvlek-partnerskap inom 21 Premier League-matcher titta på 3-1-segern inom West Ham, genom vilket Jordan Henderson spelade kollektivt genom användning av Nathaniel Phillips.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =