Basketspelarna kommer inte att göra för att delta inom turneringen inom Riga

Makedoniens damlandslag kommer inte att göra tenderar att färd ytterligare Riga och kommer icke spela inom den kommande kvaletsturneringen se framåt för att EM 2021. Inom Lettland jag skulle inte Makedonien spela gentemot landslaget dessutom landslaget inom Kroatien, respektive 4 respektive 6 februari.
Den 2 positiva testerna resten av Covid-19 är skälen ytterligare tenderar att de som makedonska basketspelarna för att inte närma sig för att delta inom “ballongen 3” inom Riga.
Hela så mycket som samråd för att Makedonska basketförbundet hade via FIBA: s ledare drogs slutsatsen tenderar att att markera för att inte finns ett antal hälsoförhållanden se framåt för att laget tenderar att färd ytterligare Lettland.
I alla andra fall bekräftas varje positiva testerna resten av den professionella delen resten av vårt största damval.
“Ta hänsyn tenderar att de som hade varit inom närmaste kontakt via att markera” positiva “närma sig de som olika medlemmarna inom vårt landslag dessutom på råd i riktning bort de som medicinska myndigheterna tenderar att vara isolerade genom loppet av den kommande perioden, vilket kan stoppa spridningen resten av infektionen . “För att det finns en ansvarig federation närma sig vi för att titta situationen se framåt för att alla de medlemmar inom vårt damlag dag för dag”, bekräftade avbrottet resten av turneringen inom Lettland, generalsekreterare Vladimir Georgievski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 12 =