Chock se fram emot de som heliga – Lorient generade Pochettino-stjärnor

Franska mästare PSG led ett bedövning nederlag inom den 22: a omgången inom Ligue 1. Laget för att förebygga i form av nedflyttning, firade Lorient 3-2 i opposition att den “gigantiska” PSG.

Neymar gjorde det exakta se fram emot de som heliga, ifrån straffpunkten, inom 45: e minuten se fram emot 1-1 att tillägga inom 58: e minuten se fram emot 1-2.
Å andra sidan hemmalaget i form av målen Abergel (36), Nuvarande (80) att tillägga förnämligast Moffys prioriterad inom den 91: e minuten firade det finns en triumf för att absolut närma sig det som får resonans inom Europa.
Se fram emot Lorient är den här dagen bara för att den 5:e triumfen denna säsong inom mästerskapet, att tillägga PSG spelade kommer in sitt 5:e misslyckande att tillägga förblev därför på 3:e tillräckligt med utrymme i form av 45 faktorer. På olika tillräckligt med utrymme ligger Lille i form av 46, att tillägga i form av samma identiska variation av faktorer först på tabellen är Lyon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 18 =