Konsulter hävdar är benägna att serologiska tester är opålitliga så att fastställa immunitet

Konsulter hävdar är benägna att immunitet för att inte hela tiden begär antikroppar så att en individuell borde vara bevis mot en infektionsdräkt 
Inom ett expertutlåtande för att lämnats vara uppmärksam på Israels hälsovårdsministerium tillrådligt är benägna att man för att inte tillämpar serologiska tester se fram emot koronavirus så att avgöra i fråga om en individuell är immun, även betonar är benägna att på detta “enhet” för att inte är tillfredsställande tillförlitligt så att någon person ska förvärva ett “immunitetspass” även vara kapabel att färd.
Tal Brosh, chef se fram emot enheten se fram emot infektionssjukdomar omkring Assuta Medical Mitt inom Israel, lämnade kommer in dokumentet varning är benägna att i överensstämmelse med den mest uppdaterade identifierade är serologiska tester för att inte tillförlitliga även trovärdiga i fallet med är benägna att för att hitta säkerhetshöjning gentemot en infektionsdräkt varken efter restaurering ifrån att markera eller efter vaccination .
“Därefter tillrådligt att markera för att inte är benägna att för att använda sig av dessa tester så att övervaka de eftersom har lyckligtvis fått vaccinet, tillsammans med medicinsk “, står att markera inom dokumentet.
Konsulter råda över är förutsatt sin åsikt på nya ta reda på för att råda över bevisad är benägna att även när antikroppar gentemot koronavirus kommer att bli försvinner inuti 4 vara uppmärksam på åtta månader, förblir vår fysik inom de som allra flesta omständigheter resistenta mot återinfektion, vilket betyder att antikroppsnivåer för att inte förutsäger det exakta huruvida och inte för inte inte utan skäl inom vilken utsträckning det finns en viss speciell person är resistenta mot det finns en ny en infektionsdräkt.
“Att anse finns inga bevis så att man i överensstämmelse med skillnaden mellan antikroppar, för att kommersiella som företag råda över undersökt via antal uppsättningar resten av test, är redo att urskilja återvunna personer som kan vara immuna de brukar som inte är det”, påpekades att markera.
Ett antal antikroppsundersökningar för att ett statistiskt enhet råda över redan genomförts inom Israel så att avgöra i fråga om landet närmar sig förvärv resten av kollektiv immunitet. På detta råda över ledde till tvivel i fråga om giltigheten resten av sådana tester även se fram emot statistiska ändamål, som ett resultat av massor av människor som kan vara immuna gentemot koronaviruset jag skulle inte förvandla antagonistisk.
I fråga om att markera israeliska hälsovårdsministeriet accepterar denna nya kommer inte att göra serologiska tester är benägna att vara det finns en integrerad del resten av införandet resten av “immunitetspass”, extra det exakta, {de kommer inte} är benägna att vara giltiga efter de utfärdas.
Brosh anklagade som företag för att utför serologiska tester så att i verkligheten lura de flesta av folket.
“Dessa tester råda över viss betydelse, å andra sidan vi ‘ ve dessa dagar inga informationen för att tyder på är benägna att vi bör är beroende av deras konsekvens så att avgöra är benägna att det finns en viss speciell person är resistenta mot koronavirus. Skynda dig är benägna att göra ett serologiskt test så att avgöra i fråga om någon person råda över antikroppar eller i fråga om mannen hade varit vaccinerad är i sin helhet ogrundad även att markera bör för att inte göras, säger Brosh. Times of Israel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =