Demon Slayer på PS4: officiella den lilla bokstaven snabbt, låt oss granska speltrailern


CyberConnect2 att tillägga Aniplex närma sig att exponera nya den lilla bokstaven i fråga om att markera kommande PS4-spelet tillägnad den berömda serien Demon Slayer. I enlighet med det finns en läcka i riktning bort Weekly Shonen Jump 2021 n ° 9 för att släpps den 1 februari närma sig utvecklarna är benägna att släppa ny detaljer om sporten inom det efterföljande nummer resten av tidningen, för att släpps kl8 februari. I fråga om drygt det finns en varje vecka kommer att få vi på grund av detta faktum för att hitta betydligt nytt.

Demon Slayer titta på PS4 tillkännagavs inom mars 2020 med tanke på släppas 2021. Utvecklingsteamet gjorde det finns en första berättande trailer att tillägga det finns en utvecklingsfilm tillgänglig, fast efter att markera förblev den radiotyst. Vi ‘ ve aldrig betraktat betydligt njuter, fast att markera även har beskrivits för att ett actionspel under vilket vi “dödar demoner” att tillägga “kolliderar inom VS-strider”. Möjliggöra är benägna att utvecklaren är CyberConnect 2 förväntar sig vi oss varje ett annat arkadespelspel.

Ett mobilspel dedikerat vara uppmärksam på Demon Slayer måste även vara genom tillväxt, fast att markera även har skjutits citerar vara uppmärksam på ett datum för att ska definieras efter ett första “2020”. Denna dag ser ut som om att markera på grund av detta faktum till synes är benägna att bara PS4-spelet är menat för att komma tillbaka resultat i vara uppmärksam på kortsiktigt.

Demon Slayer är det finns en ganska mycket berömd mangasaga skapad resten av Koyoharu Gotōge. Serien sprang inom Weekly Shonen Jump i riktning bort 15 februari 2016 vara uppmärksam på 18 maj 2020. Anime sändes 2019, under tiden som det finns en första animerade rulle (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train) släppte japanska teatrar inom oktober 2020. Vara uppmärksam på ge den det finns en koncept, på 73 dagar vände att markera den förmodligen den mest lönsamma film inom så mycket som Japans historiskt förflutetpasserar Hayao Miyazakis förtrollade metropol.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Demon Slayer släpps kl Netflix: denna sort är hela nya filmer och TV-serier kommer i februari 2021.Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 7 =