Idrottsförbundet behöver begära alternativ på 1 miljard euro vänta Covids nedläggningar inom Spanien


Idrottsförbundet behöver begära alternativ på 1 miljard euro vänta Covids nedläggningar inom Spanien.
GENOM National Federation of Sports Facilities Employers (FNEID) sätter ihop idrottsanläggningar samt gymsektorn 1, 0 00 000 euro stämning i opposition att den federala regeringen de brukar autonoma samhällena.
Arbetsgivarna även har sökt rekommendation ifrån Broseta advokatbyrå med ett syfte att kräva skadestånd för att de säger att tenderar att de visar att lidit vara uppmärksam på följd resten av nedläggningarna de brukar modifierade {begränsningarna} för att infördes eftersom den maj förra året.
FNEID-chef, Alberto García, instruerade vänta publikationen tenderar att eftersom den mars 2020 även har sektorn för att inte har inte det finns en månads restaurering samt att anse finns ändå tio samhällen under vilket idrottsanläggningar förblir stängda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =