Wall Street förutspår rekordförsäljning på iPhone oavsett pandemin

Genom de som mest uppdaterade tre månaderna 2020 hade varit Apple sent i form av leveransen resten av iPhone 12, å andra sidan att anse stängde dessutom ett antal sina av försäljningsställen i och med pandemin. Wall Street förutspår ändå är benägna att Apple närma sig är benägna att att uppnå rekordförsäljning genom första kvartalet 2021.

Rörelsen inom Kalifornien beräknas inkomster 59,8 miljarder dollar genom första kvartalet inom 12 månader.
Apple kan dessutom nå sitt rekord på 61,58 miljarder dollar inom iPhone-försäljning, vilket att anse uppnådde genom första kvartalet 2018.
Analytikern förväntar sig sig dessutom är benägna att Mac-försäljningen närma sig är benägna att utvecklas i form av 8,69 miljarder dollar grund av introduktionen resten av det finns en modell i form av att anse första CPU-chipet se framåt för att sina rörliga datasystemhögtalare dessutom datasystemhögtalare designade resten av Apple .
Sammantaget beräknas 103,28 miljarder dollar inom Apple-försäljningen se framåt för att första kvartalet. Det finns en lönsam iPhone-försäljningscykel gå efter efter bara några få blygsamma 12 månader.
Rörelsen nådde sin slutliga försäljningstopp efter lanseringen resten av iPhone X, i form av det finns en ny design. Genom förut cykler handlades Apple-aktier kontinuerligt vara uppmärksam på minska kostar i och med Apples vi litar på att resten av iPhone. Att markera även har ändå skett det finns en förändring genom efter det året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − six =