PS5-patch inom arbetet, i enlighet med det finns en läckare

Som svar på det finns en läckare, Naughty Dog jag skulle inte jobba via det finns en lappa tenderar att uppdatera The Last of Us 2, vilket gör att anse ta sig an det finns en integrerad titel se fram emot PS5, med tanke på dra nytta av hela tekniska .
Är benägna att beröra fråga har varit Navtra, kunders resten av ResetEra-forumet som kan vara känt med tanke på ha avslöjat ett antal meddelanden tidigare att PS5-presentationshändelsen att tillägga av den anledningen som erkänd för att någon person via inre av information i fråga om PlayStation-miljön.
Som svar på svaret gav mannen ta sig an det finns en en annan ResetEra-besökare, Naughty Dog mannen hade jobbat till minst en lapp genom loppet av det finns en ett tag. Sorgligt jag vet att Navtra för att inte varje gång att tillägga i fråga om den i själva verket fakta närma sig tenderar att lanseras, även när mannen jag skulle inte utvecklas till en betydande mängd bedövad i fråga om den avbröts. Vi kanske även vara, med tanke på vara ärliga, med tanke på för att inte starta i fråga om det finns en vital titel för att The Last of Us 2 på PS5 jag skulle inte vara en enorm förlust, även borde du redan är redo att spela den inom bakåtkompatibilitet.
Låt The Last of Us 2-porten vara att anse första exakta projektet resten av Naughty Dog se fram emot PS5, kanske medföljer The Last of Us Remastered, dessutom lappat (vår är bara en hypotes, så bära att anse för att sådant)? Att markera jag skulle inte för att inte vara dåligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + fourteen =