Peacock en väldig streamingavtal i form av WWE i överensstämmelse med plikt värderad genom 1 miljard dollar


PEACOCK en väldig streamingavtal i form av WWE i överensstämmelse med plikt värderad genom 1 miljard dollar i form av begynnelse den 18 mars
NBCUniversals streamingtjänst Peacock råda över ingått det finns en överenskommelse i form av WWE i fråga om är benägna att vara dess exklusiva amerikanska streamingtjänst, för att del av ett flerårigt avtal, i överensstämmelse med plikt definitivt värt genom 1 miljard dollar, i överensstämmelse med Wall Street Journal.
WWE-nätverket är World Wrestling Entertainments likgiltig streamingtjänst för att råda över det finns en prenumeration på 9,99 USD inom månaden, vilket erbjuder tittarna ytterligare WWE: s pay-per-view-evenemang, tillsammans med den berömda ‘Wrestlemania’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 2 =