Kaviar’s Samsung Galaxy S21 Ultra kostar med ursprung i hemmahörande i $ 20.000 ytterligare så en alltför stor mängd för att $ 77.230

Cavier firar Oxens 12 månader i form av det finns en uttryckligt inredd Samsung Galaxy S21 Extremt-smartphone.
Oxens 12 månader hade varit inspiration titta på designen resten av den nya Samsung-mobiltelefonen för att studsade resten av oxens gyllene i mpo rtant på baksidan, som inkluderar det finns en 24-karats guldring. Ringen passerar hela genom oxans näsborr såväl som är rörlig för att det är den kan tillämpas för att ett upprätthålla. Oxens slumra är uppförda resten av två naturliga diamanter.
Caviar du föreslår är benägna att skapa bara för att 21 exemplar, hade varit såväl som det finns en kostar större än 20 000 dollar.
Att markera finns dessutom mode- med ursprung i hemmahörande i Golden Line-linjen i form av det finns en förgylld rygg som inkluderar en graverad konstruktion.
Dessutom är det potentiellt det som får det finns en smartphone tillverkad resten av kolfiber, utöver det finns en modell dekorerad i form av alligatorhud. Hela tre versionerna kostar cirka 6 000 dollar, såväl som bara 99 exemplar resten av vardera närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga.
Avslutningsvis närma sig Golden 21, vars bakpanel är gjord resten av 18-karats guld såväl som även har nummer 21 graverade i form av hänvisning ytterligare 12 månader såväl som modellbeteckning, utmärkande. Ett exemplar närma sig är benägna att säljas titta på $ 77,230.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =