Barcelona FC 1,1 miljarder i förlust inom sin årsredovisning


BARCELONA FC det finns en skuld på £ 1,1 miljarder inom sin årsredovisning tack vare koronavirusförluster
Medierna inom Spanien även har hela pratat i fråga om Barcelonas det stora finansiella skyldiga pengar för att exponerades inom deras mest uppdaterade årsrapport, för att uppgår ytterligare cirka 1,1 miljarder kilo efter är benägna att de skulle utsatts se framåt för att fruktansvärda förluster tack vare pandemin.
Spanska utlopp Elektrisk energi Mundo rapporterade är benägna att Barca är inom finansiell skuld men även “på den punkten av till kapitel 11” tack vare ett kortfristigt inteckning på 648 hundratusentals kilo, men dessutom det finns en en annan siffra på 236 hundratusentals kilo för att bör betalas ytterligare bankerna senast den 30 juni.
Tvivel finns dessutom genom deras berömd person som Lionel Messi, vars kontrakt löper ut inom sommartid men även beslutet är är benägna att han kommer lämna absolut genom användning av att anse spanska idrottsstället Marca Är benägna att rapportera är benägna att Barca befinner sig inom det finns en sådan allvarlig förhållande är deras den som ett sätt ut hela genom är benägna att lossa bort ett antal deras mega namn, som ett resultat av större än 80 andel resten av deras utgifter tydligt är spelarnas löner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 12 =