Bekräftelse i riktning bort Chelsea: Vi sparkade Lampard

Chelsea Football Club råda över bekräftat tenderar att Frank Lampard har lyckligtvis fått sparken. Lampard överförde “blues” i riktning bort Stanford Bridge inom 18 månader.
“Tack ta sig an Lampard se fram emot varje sak pojken råda över gjort se fram emot klubben. Vi är inte nöjda i form av summorna men även sanningen det klubben ligger under loppet av tabellen, vi är inte nöjda i form av vad för att råda över uppnåtts den denna sort säsongen. Med anledning av att iaktta bestämde vi oss så att separera. “Att markera finns ingen person korrekt ett tag för att skilja sig i riktning bort det finns en klubblegend, emellertid valet är för att det är det”, säger uttalandet.
Den nya Chelsea-tränaren har fått tysken Thomas Tuhel, för att avskedades i riktning bort bänken inom PSG se fram emot det finns en månad av den anledningen som.
Chelsea-ägaren Roman Abramavich investerade 250 tiotusentals euro inom förstärkning inom sommarövergångsfönstret, emellertid efter 19 omgångar inom Premier League ligger laget på nionde tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =