Ares Design gjorde Teslas Model S ta sig an det finns en cabriolet

Att anse italienska rörelsen Ares Design gjorde Teslas Model S ta sig an det finns en cabriolet.
Ares Design tog bort taket på som drivs med elenergi sedanen, emellertid strävade dessutom i form av att byta utseendet på interiören. Rörelsen gjorde att markera den här typen jobbet se fram emot det finns en klient för att anförtros sin modell S.
Med avsikt att att uppskatta klientens klippte Arses ingenjörer resten av taket att tillägga tog bort bakdörrarna att tillägga B-stolparna som ett sätt att ge lagom i form av hus för en stor ytterdörr. De som installerade av den anledningen som ett vikbart mjukt tygtak att tillägga ökade bagageutrymmet som ett sätt att förvärva tillräckligt med utrymme se fram emot takhuset. Huvudpunkterna resten av kolfiber avrundar de som yttre förändringarna.
Ares “berörde” för att inte som drivs med elenergi drivenheten inom Model S, det finns en motor för att utvecklar 310 hk och eftersom tillåter acceleration ifrån 0 ta sig an 100 km / h på 4 sekunder.
Ingenjörer hade varit tvungna att stärka för chassit som ett sätt att kompensera se fram emot takförlusten, synnerligen inom sidled, genom sittbrunnen att tillägga hela baksätena.
Interiören är är faktiskt skräddarsydda baksäten att tillägga är i sin helhet klädd inom vitt läderbaserat i form av orange huvudpunkterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 1 =