Rafa Benitez försvinner från Kina Fantastiskt League Club efter ömsesidig samtycke


Rafa Benitez försvinner från Kina Fantastiskt League Club efter ömsesidig samtycke i form av Dalian Professional

Rafa Benitez råda över i rad med plikt slutat Dalian Professional, den från Kina Fantastiskt League-klubben pojken undertecknade se framåt för att inom juli 2019, i form av angivande resten av sin rädsla genom hans familjs välbefinnande även välbefinnande under loppet av koronaviruspandemin, som ett resultat av omständigheter svävar inom Kina de som mest uppdaterade veckorna.

Den förr i tiden Newcastle- även Liverpool-chefen, för tillfället är 60 12 månader föråldrad, hade i rad med plikt det finns en otrolig löning på 12 tiotusentals 12 månader även hade ändå det finns en säsong resten av sitt kontrakt tenderar att löpa, å andra sidan uttalas, ”Tragiskt, för att så ganska mycket av utfärdar efteråt året, råda över Covid-19 förändrat våra liv även våra utmaning. I riktning bort även i form av dessa dagar närma sig både min coachingpersonal även jag sorgligt för att inte lång sikt tenderar att coacha Dalian ”.

___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + seventeen =