Ozil slutförde övergången vara uppmärksam på Fener

Världscupvinnaren Mesut Ozil råda över formellt slutfört sin övergång vara uppmärksam på Fenerbahce dessutom avslutat det finns en det praktiskt taget åtta års vistelse inom norra London inom Arsenal, det finns en för att slutade glänsande.
Gunners slutligen slutar sin överenskommelse i fråga om 350 000 per varje vecka sex månader för tidigt, dessutom pojken råda över är faktiskt slutfört det finns en övergång vara uppmärksam på klubben för att pojken jublade se fram emot för att av ungar dessutom Fener bekräftade att markera till slut på söndag.
Ozil är redo att göra sin debut se fram emot den nya klubben i opposition att Sivasspor på torsdag inom det finns en Fantastiskt League-match, emellertid att markera närma sig troligen det som äger rum i opposition att Kayserispor 4 dagar efteråt. Den 32-åriga tidigare att på detta tyska landslagsspelaren måste vara vara uppmärksam på stor hjälpreda se fram emot Erol Buluts team, för att jagar den primära titeln 2014 genom användning av bara för att tre poängs distinktion med ursprung i hemmahörande i ledarna Galatasaray.
Överföringen tillkännagavs på måndagen varje gång Ozil publicerade ovanstående fotografera på sociala medier, genom användning av handen för att av ungar, genom användning av Fenerbahce-tröjor dessutom meddelandet “Past and future”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 8 =