Cyberpunk 2077, patch 1.1 introducerar ett allvarligt vilseledande: Så denna sort hålla sig borta från du kommer att markera

genom vilket patch 1.1 resten av Cyberpunk 2077, lanserad igår, introducerar beklagligtvis det finns en allvarlig bugg för att faktiskt är redo att blockera dina utvecklingsidealer dessutom förstöra din spara.
Tillgänglig på PC, PS4 och Xbox, den förväntade januariuppdateringen för Cyberpunk 2077, som kan är benägna att följas resten av det finns en och extra ersätta inom februari, antal tekniker svårigheten resten av sporten dessutom förbättrar dess effektivitetsklänning på konsolen.
Inom att markera denna sort fallet erbjuder emellertid plåstret upphov ta sig an ett besvär för att ingen person du har någonsin jag skulle inte förlita sig på är benägna att stöta på, förnämligast efter du kommer att behöva ägnat tiotals timmar åt marknadsföringskampanj i fråga om märkesnamnet. CD Projekt RED-titeln.
Vad pågår det exakta? Varje gång Takemura söker dig ta sig an sökningen Ner {på gatan}, närma sig du kommer är benägna att fastna genom vilket som ett resultat av karaktären för att inte närma sig att prata ta sig an dig dessutom på grund av detta faktum närma sig du inte förgäves ha förmågan att komma åt sökningen. Medan du laddar innan sparade, varje gång glitch råda över utlöst, närma sig du kommer dessutom är benägna att befinna dig inom samma identiska tillstånd.
Väntar till minst en fixera för att vi önska närma sig resultat i extremt extraordinärt raskt, ta hänsyn ta reda på hur man allvarlig situationen är, så denna sort hålla sig borta från du kommer är benägna att stöta på felet inom frågeställning:

  1. Ladda citerar det finns en spara tidigare än V dessutom Takemura avgår Wakakos arbetsplatserbjudande.
  2. V bör slutföra dialogen genom användning av Takemura av utomhus kontoret.
  3. Efter du kommer att behöva avslutat konversationen dessutom uppdaterat händelsen inom sökningen, för att hoppa för genom 23 timmar.
  4. Alla sakerna på detta bör fixa holo-samtalet dessutom återställa konversationen genom användning av Takemura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 2 =