4 Google-verktyg som kan göra det lättare att undersöka och söka vikitig information

Borde du forskar eller någon person en annan träningsspårning för att beordrar livlig övervakning resten av tillfällen är redo att vara uppmärksam på av data vara problematik alla så ofta, inom vilket instanser många Google-verktyg är redo att erbjuda hjälpreda.
I själva verket, vilka Google-verktyg du kommer gagnar förlitar sig på dessutom på cirka du prestera. Säkert närma sig du kommer att behöva extra nytta resten av fotorelaterade instrument när, medans olika ägnar extra ett tag åt faktakontroll. Inom alla de instanser erbjuda Google många av andra se framåt för att alla de sorter av .
Geografiska men även olika skyldigheter
Borde du behöver av data för att är redo att ge hjälp dig för att visualisera för själva redogörelsen, erbjuda Google Earth ganska mycket av andra för att är redo att vara vara uppmärksam på hjälpreda se framåt för att alla de studenter. Ett av andra för att kan erhållas resten av jorden är chansen tenderar att upptäcka ett det enorma 3D-arkiv i form av destination, men även i form av Timelapse-funktionen kan ni låt oss satellitbilder ifrån 1984, vilket är redo att vara ganska mycket funktionellt i fall du behöver säkert jämförelser.

Google-sökning är faktiskt en plats att börja med tanke på söka efter av data, å andra sidan vanligtvis krävs detaljerade sökningar med tanke på förvärva viss av data, och en simpel sökmotor är redo att för att inte vara användbar den här typen. På grund av detta faktum rekommenderar konsulter tenderar att för att använda sig av valet Google Advanced Search. Såväl som introducerades inte för länge sedan ett nytt forskningsverktyg för att heter Pinpoint med tanke på ge hjälp studenter, journalister men även alla de olika intressenter tenderar att granska hundratusentals doc förr hela genom tenderar att robotiskt skapa vad de som behöver.
Kontrollerar av data
Att reglera av data är en avgörande del resten av alla de undersökningar, men även Googles Fact Check Explorer låter dig simpelt är redo att granska men även bekräfta information. Såväl som är redo att Googles bildsökalternativ även vara funktionellt relaterat till att hantera visst innehåll material det målet ett fotografi. Ett annat användbar gizmo med tanke på kontrollera t situationen se framåt för att ett fotografi eller det finns en video är Google Street View, hela genom vilken du kommer dessutom är redo att kontrollera äktheten hos säkert kategorier men även därför jämföra dem i form av filmer eller fotografier för att trigga misstankar.
Google Trender
Händelse du är ivrig efter den mest uppdaterade händelsen på denna planet kan ni observera alla de aktuella tillfällen inom realtid i form av Google Trends. Verktyget erbjuda dig ett av andra men även utvärderingsdestination, för att det är kommer du att kunna låt oss vilka teman för att raskt förbättrar intresset men även vilka kategorier resten av världen som kan vara enkannerligen har intresse resten av säkert teman.
Utöver dessa, absolut de som mest viktiga verktygen, Googles av andra Journaliststudio att markera erbjuda dessutom olika intressanta instrument för att är redo att ge hjälp dig att titta på i fall du gillar journalistik eller olika jobb för att beordrar denna form av av data.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 11 =