Zinedine Zidane kolla optimistisk se framåt för att Covid


REAL Madrid-chef Zinedine Zidane kolla optimistisk se framåt för att Covid
Ett tillkännagivande ifrån klubben fredagen den 22 januari bekräftade tenderar att Zinedine Zidane, Real Madrids manager, även har undersökt optimistisk se framåt för att Covid-19. Diagnosen betyder att olika tränaren David Bettoni skulle vara ungefär rodret ungefär lagets bortamatch i opposition att Alaves lördag 23 januari.
Uttalandet gav ingen person och extra detaljer om Zidanes tillåta eller spelarnas tillåta, och det är det men för att inte känt i fråga om manager närma sig ha förmågan att medverka inom det följande match i opposition att Levante den 30 januari, som ett resultat av den 48-årige fransmannen bör gå komma in inom det finns en period resten av isolering hemma.
Real Madrid-chefen skapade en stor uppståndelse under julen när han poserade för ett festligt familjefoto med elva personer, trots Frankrikes strikta Covid-regler att det högsta tillåtna vid en samling är sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =