Resident Evil Village: PS5-demo-videoanalys, 4K 60 FPS fast att iaktta finns problematik

ElAnalistaDeBits föreslår det finns en ny analysvideo tillägnad PS5-demo resten av Resident Evil Village. Videon låter oss inklusive märke ytterligare styrkan inom denna preliminära modellkort resten av Capcoms skräckspel, för att t.ex. 4K-upplösning samt bildhastigheten det praktiskt taget förankrad omkring 60 FPS. Analysen betyder ändå dessutom det finns en litet svårigheten.
Baserat på videon med ursprung i hemmahörande i ElAnalistaDeBits körs Resident Evil Village PS5-demo rent omkring 2160p (det finns en riktig 4K) samt upprätthåller ett fullständigt betraktat stabila 60 FPS. Att markera sjunker hela 50 varje gång det finns en fiende dyker citerar, dessutom fungerar alla sakerna en betydande mängd fin att kunna vara det finns en preliminär och inte för inte inte utan skäl slutlig modellkort resten av sporten. Analysen noterar ändå tenderar att texturupplösning är minska än de som mest uppdaterade trailers: är på detta det finns en gräns se fram emot demo som kan tenderar att “fixas”, eller ska vi förutse oss tenderar att den är identisk inom den fullständiga versionen?
Vi påminner dig i fråga om tenderar att Resident Evil Village är länkad ytterligare Resident Evil 7 samt närma sig tenderar att släppas på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X samt Xbox Series S. Släppdatum är 7 maj 2021. Tillsammans med grundversionen närma sig tre specialversioner dessutom tenderar att det har varit det: Komplett paket, Deluxe Edition och Collector’s Edition.
Att markera bekräftades dessutom tenderar att PS4-demo, Xbox One, PC och Xbox Series X / S kommer ut på våren. I fråga om du inte förgäves stolt äger Sonys det följande generations konsol kan ni låt oss den fullständiga Maiden-demo för PS5 i video, textad på italienska.
Till sist kan ni läsa våra förhandsgranska från utställningen resten av Resident Evil Village.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =