I enlighet med CAGR “Den världen molnlagringsmarknaden” förväntas utvecklas via 29% 2018-2028 Nordamerika förväntas dominera marknaden

Den internationella molnlagringsmarknaden förväntas utvecklas via det finns en CAGR på 29% mellan 2018-2028. Affären för cloud computing-lagring drivs ypperst resten av ökad programvara resten av sociala medier se framåt för att affärsaktiviteter samt ökad e-handelsaktivitet. Säkerhetsvänlig är ett massivt svårigheten för att av kontinuerligt är benägna att hindra marknadstillväxten, fast tillkomsten resten av antal molntjänster skapar högre möjligheter se framåt för att affären för molnlagring.
Branschledare inom molnlagringsmarknaden
1 Amazon Web Services
2 Google Inc.
3 IBM Corporation
4 Hewlett Packard Company
5 Microsoft Corporation
6 AT & T Inc.
7 Rackspace Hosting Inc.
8 VMWare Inc.
9 Fujitsu Ltd.
10 Box Inc.
11 Salesforce. com
12 Dropbox Inc.
13 Justcloud.com
14 SOS online- backup
15 Mozy
16 SugarSync
17 SpiderOak
18 OneDrive
19 Apple Inc.
20 Linedrive
21 Zip Cloud
22 Zoolz
23 Cabonite
24 Backblaze
25 4shared
26 Logmein
27 Joyent
28 Savvis
29 Navisite
30 Citrix-system
Baserat på Eurostat är den totala mängden europeisk IKT-sektor, tillsammans med IKT-tillverkning samt IKT-tjänster, beräknas överstiga 475 miljarder euro 2017. Inuti denna sektor även har IKT-tjänster en gigantisk andel, som ett resultat av IKT-tjänster förväntas vara tio gånger den andel för att innehas resten av IKT-tillverkningsindustrin. IKT-tjänster består resten av datorprogrammering, konsultation samt relaterade , via det finns en andel på cirka 49,1% 2017 samt telekommunikationsaktiviteter via det finns en andel på cirka 30,3% inom på detta avsnitt. Dessa element beräknas ha det finns en positiv inverkan på marknadstillväxten hela de som närmaste åren.
Nordamerika förväntas dominera marknaden relaterat till marknadsandelar
Nordamerika är en avgörande marknad se framåt för att molnlagring, via modern aktörer för att erbjuda överlägsna alternativ. Microsoft Corporation, det finns en modern aktör på den nordamerikanska affären för molnlagring, även har investerat massivt inom alternativ inom regionen. Såväl som närma sig element för att förbättrad kundsupport, förbättrad affärskontinuitet samt alternativ resten av traditionell IT-infrastruktur är benägna att skapa gott i fråga om hus se framåt för att marknadstillväxt se framåt för att små samt medelstora som företag inom internationella områden för att Asien samt Stillahavsområdet, Latinamerika, Mellanöstern samt Afrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =